Συχνές ερωτήσεις για το OLIVAXIN

1.Τι μου προσφέρει το OLIVAXIN;

Το OLIVAXIN είναι ένα 100% Φυσικό σκεύασμα το οποίο περιέχει εκχυλίσματα από 20 Ελληνικά Βότανα. Η ενισχυμένη σύνθεση του OLIVAXIN με φυσικά ενεργά συστατικά ενισχύει Άμεσα και Ενεργά το ανοσοποιητικό μας σύστημα και προφυλάσσει μακροχρόνια τον οργανισμό μας από τη γρίπη, το κοινό κρυολόγημα καθώς και από όλες τις ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις.
Το κάθε ένα από τα βότανα που περιλαμβάνεται στη σύνθεση του OLIVAXIN έχει τις δικές του μοναδικές ιδιότητες οι οποίες σε συνδυασμό θωρακίζουν τον οργανισμό από πολλές ασθένειες με φυσικό τρόπο

2.Πρέπει να τα καταναλώσω και τα δύο;

Είναι απαραίτητο να καταναλωθούν και τα δύο φιαλίδια. Η φόρμουλα του OLIVAXIN έχει αναπτυχθεί από το Πανεπιστήμιο Αθηνών ως ολοκληρωμένο σύστημα προκειμένου να προσφέρει προστασία στον οργανισμό μας.
Επίσης η σύνθεση του OLIVAXIN MAX είναι διαφορετική από αυτή του OLIVAXIN PRO. Προκειμένου λοιπόν να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα είναι αναγκαίο να το χρησιμοποιούμε ως ολοκληρωμένη αγωγή με τον τρόπο που είναι σχεδιασμένο.

3.Με τι μπορεί να αναμιχθεί το OLIVAXIN;

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να πιείτε απευθείας το OLIVAXIN μπορείτε να το αναμίξετε με οποιοδήποτε υγρό ( νερό, γάλα, πορτοκαλάδα κλπ). Το OLIVAXIN δεν αλλοιώνεται ακόμα και αν το αναμίξετε με κρύα ή ζεστά ροφήματα ή με οινοπνευματώδη ποτά.

4.Για πόσο χρόνο με καλύπτει η αγωγή;

Η αγωγή με OLIVAXIN σας καλύπτει 4 μέχρι και 6 μήνες μετά τη λήψη της και διατηρεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα ενεργό έτσι ώστε να προλαμβάνει ο ίδιος ο οργανισμός σας οποιαδήποτε ίωση ή λοίμωξη.

5.Πρέπει να επαναλάβω την αγωγή με OLIVAXIN;

Κανονικά δεν είναι απαραίτητο. Στην περίπτωση που ανήκετε σε κάποια από τις ευπαθείς ομάδες καλό είναι να επαναλάβετε την αγωγή με OLIVAXIN για να επιτύχετε αυξημένα επίπεδα προστασίας.

6.Ποιο χρονικό διάστημα πρέπει να μεσολαβήσει για να επαναλάβω την αγωγή;

Μπορείτε να επαναλάβετε την αγωγή όσες φορές επιθυμείτε και το κρίνετε απαραίτητο για τον οργανισμό σας. Το ενδεδειγμένο διάστημα μεταξύ δύο αγωγών είναι περίπου 15 ημέρες.

7.Μπορούν να καταναλώσουν το OLIVAXIN μικρά παιδιά και από ποια ηλικία;

Το OLIVAXIN είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν το οποίο είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες ακόμα και για μικρά παιδιά. Είναι όμως απαραίτητο όταν το καταναλώνουν παιδιά κάτω των 6 ετών να είναι ΠΑΝΤΑ κάτω από την επίβλεψη ενηλίκου.

8.Εάν κάνω το εμβόλιο για τη γρίπη μπορώ να πάρω και το OLIVAXIN;

Το κλασσικό εμβόλιο για τη γρίπη είναι ένα φαρμακευτικό σκεύασμα το οποίο δίνεται κατόπιν ιατρικής συνταγής, κυρίως σε ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, και δεν έχει σχέση με φυσικά προϊόντα όπως το OLIVAXIN το οποίο είναι κατάλληλο για όλους. Δεν υπάρχει καμία απολύτως αντένδειξη κατανάλωσής του ακόμα και αν έχετε κάνει το εμβόλιο για τη γρίπη. Το OLIVAXIN θα ενισχύσει και θα θωρακίσει κατάλληλα τον οργανισμό σας έτσι ώστε να αντιμετωπίσει κάθε απειλή είτε αυτή λέγεται «λοιμώξεις» είτε «γρίπη» είτε «παρενέργειες».

9.Μπορώ να πάρω το OLIVAXIN εάν παίρνω και άλλα φάρμακα (πχ. Για χοληστερίνη, υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη κλπ);

Το OLIVAXIN δεν έχει καμία αντένδειξη. Μπορεί να καταναλωθεί χωρίς φόβο ακόμα και αν παίρνετε φάρμακα.

10.Μπορώ να πάρω το OLIVAXIN εάν είμαι αλλεργικός/η;

Μπορείτε να παίρνετε το OLIVAXIN εκτός εάν είστε αλλεργικός σε κάποιο από τα συστατικά του.

11.Μπορώ να πάρω το OLIVAXIN εάν έχω κάποιο χρόνιο ή αυτοάνοσο νόσημα (νεφρική, ηπατική ανεπάρκεια, ρευματοειδής αρθρίτιδα, λύκος σκλήρυνση κατά πλάκας, καρκίνος κλπ);

Το OLIVAXIN είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν και μπορεί να καταναλωθεί από ανθρώπους όλων των ηλικιακών και πληθυσμιακών ομάδων για να ενισχύσουν τον οργανισμό τους, έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγάλο εύρος παθήσεων, όπως επίσης και παρενεργειών από διάφορα χημικά σκευάσματα και μολυσματικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Εάν λοιπόν ο γιατρός σας δεν έχει συστήσει αποφυγή ενός ή περισσότερων συστατικών του OLIVAXIN μπορείτε να το καταναλώσετε.